7rays760

7Aktines2

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2018

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου | 17:00-18:00 Εισαγωγή | 18:00-21:00 1η Ακτίνα
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου | 18:00-21:00 2η Ακτίνα
Σάββατο 17 Φεβρουαρίου | 18:00-21:00 3η Ακτίνα
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου | 18:00-21:00 4η Ακτίνα
Σάββατο 3 Μαρτίου | 18:00-21:00 5η Ακτίνα
Σάββατο 10 Μαρτίου | 18:00-21:00 6η Ακτίνα
Σάββατο 17 Μαρτίου | 18:00-21:00 7η Ακτίνα
Σάββατο 24 Μαρτίου | 18:00-21:00 Επίλογος

Κόστος: Εισαγωγή 3/2 (17:00-18:00) - Ελεύθερη Είσοδος
Το κόστος για κάθε φορά είναι 30 ευρώ.

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής
211 4019724, 6934 531919  http://www.energymental.gr

 

 

 

ENERGYMENTALwebΖήστε την μεταμορφωτική εμπειρία μέσα από την εκπαίδευση του 1ου επιπέδου Ενεργονοητικής Θεραπείας και αποκτήστε τις γνώσεις,τα εφόδια και τη σύνδεση για να θεραπεύετε με ασφάλεια τους ευατούς σας και τους άλλους!

Η Ενεργονοητική Θεραπεία με έναν πραγματικά πρωτότυπο τρόπο επιφέρει ενεργειακή και νοητική εναρμόνιση που ακολουθούνται από ευεξία και αύξηση της ζωτικότητας στο φυσικό επίπεδο.

Ο νέος τρόπος που προσεγγίζει την Υγεία την καθιστά ένα πολύτιμο εργαλείο για γιατρούς, νοσηλευτές, βελονιστές, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγους και όλων των ειδών θεραπευτές. Είναι ένα ανεκτίμητο εφόδιο για όσους θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να εξελιχθούν σε όλα τα επίπεδα, ανεξαρτήτως επαγγέλματος, εθνικότητας, ανεξαρτήτως θρησκείας...

Οι 24 ώρες εκπαίδευσης του 1ου επιπέδου (χωρισμένες σε 8 τρίωρα, ένα την εβδομάδα), είναι μία βιωματική πρόκληση αλλαγής της αντίληψης μας, μία ψυχική ανάταση, μία πνευματική ανναγέννηση, μία γνωριμία με διαστάσεις που δεν φανταζόσασταν ότι υπάρχουν...
Στον κύκλο αυτόν των 8 εβδομάδων, εκπαιδευόμαστε να θεραπεύουμε με το Λόγο, την Ενέργεια των 7 Ακτίνων και τη σύνδεση των Αναληφθέντων Δασκάλων.

7aktinesgenikoSMALLΤο Θεωρητικό μέρος, στόχο έχει να μας διδάξει τη ζωή και τις ιδιότητες της έτσι ώστε να αποκτήσουμε σωστές βάσεις. Με αυτόν τον τρόπο ανοίγει η αντίληψη σχετικά με την όλη δημιουργία του σύμπαντος και τη κατανόηση του δικού μας ηλιακού συστήματος, του πλανήτη, της χώρας κ.τ.λ που ζούμε.

Το Ενεργειακό μέρος του σεμιναρίου περιλαμβάνει τη διδασκαλία για τις Ιεραρχίες της κάθε Ακτίνας, πως να ερχόμαστε σε επαφή με τον κάθε Διδάσκαλο, έναν διαλογισμό για κάθε Ακτίνα και μια φράση που καλείται Μάντρα για γρήγορη θεραπεία και άμμεση ανταπόκριση της κάθε Ακτίνας.

Πιο αναλυτικά:

Στην 1η Ακτίνα ξεκινάμε δυναμικά με την ανανέωση της αρχικής σύνδεσης του ανθρώπου με την κινητήρια δύναμη που υπάρχει στο πεδίο του, απο τη στιγμή της δημιουργίας του. Αναδομείται η σχέση αυτή στο φυσικό σώμα με ένα εργαλείο που μας δίδεται απο το Διδασκαλο Ελ Μορυα Καν.
Επίσης λαμβάνουμε ένα μάντρα που βοηθά να δουλεύουμε όλες τις ιδιότητες συγχωνευμένες σε αυτή τη φράση δύναμης.
Επίκληση, διαλογισμός και θεωρία σχετικά με την 1η Ακτίνα και τον Διδασκαλο είναι η σταθερή ύλη σε όλες τις Ακτίνες. Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

Στη 2η Ακτίνα αναβαθμίζο7rayhealingυμε τα κέντρα καρδιάς και κορώνας με νέα δεδομένα που αφυπνίζουν τη καθημερινότητα μας αλλά και τα ενεργειακά μας κέντρα.
Μαθαίνουμε τη δύναμη της καρδιάς και τη δύναμη της ύπαρξης στην αιωνιότητα με ένα μάντρα που ανοίγει τη γνώση της προσωπικής μας ύπαρξης ενωτικά απελευθερωτικά.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

Στη 3η Ακτίνα ο Παύλος Βενετός αναδομεί το τρόπο επικοινωνίας με μια σύνδεση ενεργειακών κέντρων που επουλώνει τη τριπλή φύση της επικοινωνίας. Το μάντρα της 3ης Ακτίνας ενεργοποιεί την έμπνευση και τη διάνοια μας.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

Στη 4η Ακτίνα η Αιγύπτια φύση του Σέραπις δίνει την αφύπνιση του κουνταλίνη με ασφαλή και φυσικό τρόπο με το χρόνο που απαιτείται για τον καθένα χωριστά. Το μάντρα της 4ης Ακτίνας δίνει μια νέα επαφή με τη ζωή και το τρόπο να ζούμε με αρμονία και αλήθεια.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

Στη 5η Ακτίνα ο Ιλαρίων ανοίγει την Ιερή Γεωμετρία και ενώνει τη καρδιά με το κέντρο του μετώπου έτσι ώστε να διαλυθούν όλα τα εμπόδια και ψευδαισθήσεις που ενοχλούν την εξέλιξη. Επίσης διορθώνει την εσωτερική κρίση με την εξωτερική έτσι ώστε να εκπέμπουμε μόνο την Ακτίνα της θεραπείας για εμας και τους άλλους.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

Στην 6η Ακτίνα η Μαστερ Ναντα δομεί και θεμελιώνει τη προσωπικότητα όχι σαν εμπόδιο αλλά σαν εφόδιο για να εξελιχθούμε χωρίς κατώτερες πεποιθήσεις.
Το μάντρα της 6ης Ακτίνας είναι ένα πραγματικό εφόδιο για τις δυσκολίες της καθημερινότητας με τις τόσες προκλήσεις, ανασφάλειες και εντάσεις.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.7-ray-practice

Στην 7η Ακτίνα ο Άγιος Γερμανός ταρακουνά τις γονεϊκές αλλά και τις ερωτικές δίνωντας κατευθύνσεις πως να ζεις με τη Μαγεία του αληθινού έρωτα-Αγάπης συντροφικότητας και πως αυτό να έχει διάρκεια σαν μια γνώση που θα μας ακολουθεί στην απεραντοσύνη του χρόνου. Το μάντρα της 7ης Ακτίνας υπενθυμίζει συνέχεια που κατευθύνεσαι χωρίς να χάνεσαι σε άσκοπες περιπλανήσεις.
Γίνεται πρακτική Ενεργονοητικής πάνω στη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία.

Την 8η βδομάδα λαμβάνουμε το Μάχα Μάντρα που είναι συνδυασμός όλων των Ακτινών σε φράσεις και κινήσεις χεριών.  Το Μάχα Μάντρα είναι από μόνο του πλήρης θεραπεία πολύ γρήγορη και πολύ δυναμική που μέσα σε 10 λεπτά έχει αλλάξει η εικόνα όλων των ενεργειακών κέντρων.

Με το πέρας του σεμιναρίου όσοι έχουν ολοκληρώσει, καλούνται Εξυπηρετητές και μπορούν να συμμετέχουν σε Εκπαιδευτικές Σεμιναριακές Συναντήσεις για Πλανητική εργασία , Προσωπική  θεραπεία - εργασία κ.α.                                                                                                          

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται με τη δήλωση τους στο Σεμινάριο να διερωτηθούν αν μπορούν και θελουν να αποδεσμευτούν απο τη κρεοφαγία και το κάπνισμα, 2 πράγματα που μπορούμε να σας στηρίξουμε αν βεβαίως επιθυμείτε να απελευθερωθείτε, γιατί Ενεργειακή θεραπεία και Πνευματισμός δεν ταιριάζουν με τις χαμηλές δονήσεις του τσιγάρου και της σίτισης με ζώα-ψυχές.

Το κόστος για κάθε εβδομάδα (1φορά/3 ώρες) είναι 30 ευρώ. Επανάληψη 15 ευρώ.

 Λάβατε το κάλεσμα και έτσι έγινε...

Photo027

 

http://www.hilarion.gr/
294920833945056
1
1
1