Η Αστρολογία των 9 Άστρων και η Πυθαγόρεια Αριθμολογία είναι οι τρόποι προσέγγισης που έχουμε  για να αναλύσουμε αυτό που λέμε πεπρωμένο και κάρμα.

Η προσωπική ανάλυση στόχο έχει την αυτοθεραπεία μέσα από τη κατανόηση της ροής των δεδομένων την ώρα της γέννησης μας. Η επίγνωση αυτών των δεδομένων βοηθά να εστιάζουμε στα προβληματικά σημεία δουλεύοντας τα και παράλληλα να κάνουμε χρήση των θετικών δυνατοτήτων μας έτσι ώστε η ύπαρξη μας να λειτουργεί εξισορροπιστικά. Η Αστρολογία των 9 Άστρων έχει τις ρίζες της στην Ιαπωνία και στη πορεία εκμοντερνίστηκε από τους Κινέζους. Συνδέεται με το πλανήτη Vega και τους υπόλοιπους 8 γύρω από αυτόν και τους έχουν δοθεί κινέζικες ονομασίες που βρίσκουμε και στα αρχαία κείμενα του Ι ΤΖΙΝΓΚ .

Η προσωπική μελέτη παραδίδεται σε μια βδομάδα περίπου και περιλαμβάνει και τις 2 μεθόδους.   

Η προσωπική ανάλυση που γίνεται με την ημερομηνία γέννησης του ατόμου βοηθά επίσης να βρούμε μέσα από τα δεδομένα της ενσάρκωσης τα μαθήματα και τα μπλοκαρίσματα που υπάρχουν για αυτή τη ζωή.

Η επίγνωση αυτών των δεδομένων βοηθά να εστιάζουμε στα προβληματικά σημεία δουλεύοντας τα και παράλληλα να κάνουμε χρήση των θετικών δυνατοτήτων μας έτσι ώστε η ύπαρξη μας να λειτουργεί εξισορροπιστικά.

Τα φυλαχτά που φτιάχνονται με όλα τα παραπάνω στοιχεία έχουν στόχο μέσα από τη βοήθεια του Ορυκτού Βασίλειου να απελευθερώσουν και να θεραπεύσουν τους τομείς ζωής που ασθενούν αλλά και της θεραπείας του φυσικού σώματος.

Η προστασία δε του φυλαχτού είναι κάτι δεδομένο γιατί η φροντίδα μας για αυτό έχει και την υποστήριξη των οδηγών και προσωπικών Αγγέλων, όπως επίσης και ολόκληρη τη θεϊκή πηγή που ταπεινά υπηρετούμε.

Για τους λόγους αυτούς οι αλλαγές που δημιουργούνται είναι πολύ άμεσες και παρόλο που κάποιες φορές δείχνουν επίπονες, εξασφαλίζουν ισορροπία στη ζωή μας.

http://www.hilarion.gr/
294920833945056
1
1
1