Αρχικά ο Διαλογισμός θα είναι μια περίεργη κατάσταση γιατί κάποιος θα σου λέει κλείσε τα μάτια και κάνε οτι ακούς ή μη κάνεις τίποτα...

Στη πορεία όμως εκει στο σκοτάδι και την ανασφάλεια οτι δεν καταφέρνεις τίποτα εκει που οι σκέψεις θα σε ενοχλούν ακόμα περισσότερο τα πρώτα δείγματα φωτός θα εμφανίζονται και η αίσθηση του ταξιδιού γίνεται πραγματικότητα. Για το κάθε άνθρωπο ο χρόνος σύνδεσης με το διαλογισμό είναι διαφορετικός όπως και η συντήρηση της επαφής σχετική. Οι διαλογισμοί του Κέντρου Ιλαρίων είναι κυρίως θεραπευτικοί με στόχο την αποβολή φορτίου και της θεραπείας μπλοκαρισμένων περιοχών.

Συνήθως στα σεμινάρια προχωράμε βαθύτερα σε πιο απαιτητικούς διαλογισμούς έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να βιώνουν ακόμα βαθύτερες εμπειρίες.

Ο διαλογισμός είναι μια απαραίτητη καθημερινή ανάγκη του ανθρώπου έτσι ώστε  να μπορεί να αναπτύξει τον αυτοέλεγχο, να μετουσιώνει αρνητικά συναισθήματα και κατ'επέκταση να λειτουργεί προληπτικά για μελλοντικές ασθένειες, όπως και να εξαλείφονται οι περιτές αρνητικές σκέψεις.

Οι διαλογισμοί που διοργανώνουμε σε τακτά διαστήματα μέσα στο μήνα δίνουν τη δυνατότητα να δουλέψει ο καθένας με τον εαυτό του και να συνδεθεί αστρικά με την αληθινή του ύπαρξη, τη πραγματικότητα του νιρβάνα, το σημείο εκείνο που χρόνος και χώρος δεν υπάρχει. Θεραπευτικοί διαλογισμοί Tαο, Ενσάρκωσης, του Ανώτερου Εαυτού, Αστρικοί, και Αρχαγγελικοί συντονισμοί είναι η θεματολογία των βασικών διαλογισμών μας.

Αφορά αρχάριους και προχωρημένους. Οι θέσεις δε είναι περιορισμένες.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

 

 

Κρυσταλλικός διαλογισμός

O Κρυσταλλικός διαλογισμός είναι μια σύνδεση μέσα απο το άνοιγμα τρίτου ματιού, με το κόσμο των κρυστάλλων σε διάφορες διαστάσεις και παράλληλους κόσμους.Αυτός ο διαλογισμός είναι για αρχάριους και προχωρημένους.

  

 


 

Διαλογισμός στον Ανώτερο εαυτό 
μέσα από την ενέργεια του Μάστερ Ιλαρίων.

Σε αυτό το διαλογισμό με τη καθοδήγηση της ακτίνας του Μάστερ Ιλαρίων μεταφέρεσαι και συνδέεσαι στον Ανώτερο εαυτό και την έδρα της ψυχής σου για να λάβεις μηνύματα και ότι χρειάζεσαι για να συνεχίσεις τη πορεία της ενσάρκωσης σου.

 Περισσότερα

 

 

 

 

Αστρικός Διαλογισμός

Ο Αστρικός Διαλογισμός είναι ένα ταξίδι στο σύμπαν και σε περιοχές-πλανήτες που ορίζονται ανάλογα από την ομάδα που απαρτίζεται κάθε φορά. Είναι μια δυνατή εμπειρία που χρειάζεται να υπάρχει επίγνωση από τον συμμετέχοντα ότι δεν θα έχει πρόβλημα (φόβος, ταχυκαρδία ).Σε αυτό το διαλογισμό δεν μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν προβλήματα υπέρτασης, καρδιάς κ.α. σοβαρά θέματα.

 

     

Διαλογισμός Ταο (Inner Alchemy)
Αποτοξίνωση και Κάθαρση Εσωτερικών Οργάνων.

Θεραπευτικός Διαλογισμός με ηχομπόλ

Ο διαλογισμός Ταο είναι ένας πολύ δυνατός θεραπευτικός διαλογισμός που εξισορροπεί τα 5 στοιχεία μέσα μας και μας μαθαίνει να αποκτούμε μια ξεχωριστή σχέση με τη λειτουργία του οργανισμού μας. Περισσότερα

 

 

 Αναδρομικός διαλογισμός

Ο Αναδρομικός διαλογισμός είναι κυριολεκτικά μια αναδρομή της ζωής μας για θεραπευτικούς σκοπούς φυσικά και πολλές φορές σε πάει ακόμα πιο πίσω σε άλλες ζωές με σκοπό να βρει το ρίζα κάποιου θέματος.

 

 

jam4bb

 Διαλογισμός Αφθονίας

 Η Θεά Τύχη και ο Άγγελος της Αφθονίας θα θεραπεύσουν την κατάσταση που εμποδίζει την εξέλιξη μας με στόχο να ενεργοποιηθεί θετικό κάρμα για μας, έτσι ώστε όσοι έχουμε προκλήσεις οικονομικές- επαγγελματικές να λάβουμε την ώθηση για να ξεπεράσουμε... Περισσότερα

 

 ang2Διαλογισμός στη Συχνότητα των Αγγέλων

 Ο καταπληκτικός αυτός θεραπευτικός διαλογισμός σας καλεί να ανεβάσετε τη δόνησή σας ανοίγοντας μια πύλη στο τώρα, με σκοπό την επαφή με την ανώτερη διάσταση, τη Συχνότητα των Αγγέλων. Περισσότερα

 

 

plato-cave

 Διαλογισμός στο Σπήλαιο του Πλάτωνα

Το σπήλαιο-σώμα περιέχει φως και σκοτάδι, γνώση και άγνοια, αλήθεια και πλάνη. Μια όμορφη διαδρομή απελευθέρωσης απο δεσμά που τελικά δεν είναι και τόσο ισόβια όσο πιστεύουμε οτι είναι αρκεί να δούμε διαφορετικά.

 

f-xrysos-logos

Διαλογισμός Στον Χρυσό Λόγο 

Γνωριμία Με Την Ενέργεια Φ

Συντονιστής: Τσίπηρας Αναστάσιος.

 

 

theurgymed

Θεουργικός Διαλογισμός

Η Θεουργία στη πράξη γίνεται διαλογιστικά με πυρήνα έμπνευσης τον Ιάμβλιχο. Εξαγνίζουμε το Πνεύμα για να ενωθούμε με το Θείο.Θα φτάσουμε στο Θείο μέσα απο την ανάδειξη της δυνατότερης αρετής που έχει ο καθένας.

 

TOTEM1

Σαμανικός Διαλογισμός ΤΟΤΕΜ

Στην Ινδιάνικη παράδοση τα ζώα αντιπροσωπευουν κάποιες ιδιότητες-δυνάμεις και χαρακτήρα που εμπνέουν τον άνθρωπο για βαθύτερη ανάλυση και έρευνα.
Διαλογιστικά θα προσεγγίσουμε 7 διαφορετικά πνεύματα ζώων που ... Περισσότερα

 

 

ygeia2

 

Διαλογισμός στην Πεμπτουσία της ΥΓΕΙΑΣ

Γνωρίστε την Αρχαία Εναρμονιση των 5 Στοιχείων μέσα από την Ενεργονοητική Θεραπεία!
Ο Κώδικας ΥΓΕΙΙΑ στην υπηρεσία της ανθρωπότητας!
Στην καθημερινότητά μας συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε τις λέξεις ασυνείδητα, χωρίς να γνωρίζουμε τι αντιπροσωπεύουν, τι δόνηση δημιουργούν, πως μας επηρεάζουν. Αυτό συμβαίνει και με τη λέξη Υγεία. Περισσότερα


12pedal1

Διαλογισμός στο 12πέταλο

Το άνθισμα του 12πέταλου είναι το ξερίζωμα των αγριόχορτων που εμποδίζουν την ωριμότητα της Αγάπης. Είναι οι πρακτικές που δεν αφήνουν περιθώριο για δικαιολογίες. Είναι ο νέος τρόπος να ζεις, να αγαπάς και να είσαι ελεύθερος. Περισσότερα

 

hil

Το Μάντρα της Απελευθέρωσης

Ενεργονοητικός Διαλογισμός
Σε αυτό το Διαλογισμό θα βιώσουμε τη δύναμη των λέξεων μέσα απο το Μάντρα της Απελευθέρωσης του Ιλαρίωνα. Ένα μάντρα που δονείται στο Νοητικό και Αστρικό σώμα και κατ'επέκταση στους αδένες Υπόφυσης και Θύμου. Περισσότερα.

 

Οι διαλογισμοί θα ανανεώνονται όταν χρειάζεται για να δώσουμε έτσι χρόνο στους ήδη υπάρχοντες να πάρουμε αυτό που έχουν να δώσουν και μετά να πάμε παρακάτω.

Η διοργανώτρια και συντονίστρια Μαλαματένια Καϊντατζή είναι στη διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες.

http://www.hilarion.gr/
294920833945056
1
1
1