Η Ενεργονοητική είναι ένα εξελιγμένο σύστημα Υγείας που πρακτικά θεραπεύει τον άνθρωπο, τους τομείς ζωής του, και γενικότερα το σύνολο. Είναι η μέθοδος που εστιάζει στη ρίζα κάθε προβλήματος και θεραπεύεται ακρίβως με τη ποιότητα ενέργειας που του λείπει.

Η Ενεργονοητική έχει πηγή της, τις 7 Ακτίνες και αυτό την κάνει μια ποικιλόμορφη μέθοδο θεραπείας συμβατή για όλους. Εξάλλου οι Ακτίνες είναι ενέργειες που αποτελούμαστε και κάποιες απο αυτές βρίσκονται μέσα μας  .
Είναι παράλληλα ένα πολύ δυνατό Πνευματικό μονοπάτι που δεν συνδέεται με θρησκεία αλλά με το Θεικό στοιχείο τη Πνευματικότητα και τη Σοφία, ανα τον κόσμο γι αυτό και η ονομασία που είχαν δώσει στο παρελθόν ''Θεοσοφία'' σαν στάση ζωής ήταν ένα μονοπάτι που έδινε χαρά και απελευθέρωση μέσα απο τη κατανόηση της ζωής. Η Ενεργονοητική είναι μια αναβαθμισμένη θεραπευτική επιστήμη γιατί ασχολείται με το νου-τις σκέψεις και σε συνδυασμό με την ζωτική ενέργεια που διοχετεύεται θεραπευει σύνθετες και νέας εποχής ασθένειες που κυβερνούν κυρίως το νου του ανθρώπου. Η Ενεργονοητική ορίζεται ως επιστήμη γιατί μπορεί να αποδείξει το αποτέλεσμα και την αιτία του προβλήματος στον ασθενή.
 Οπως προαναφερθηκε η Ενεργονοητική θεραπεύει και τομείς ζωής. Κάθε τομέας ζωής είναι σαν ένα παιδί που πρέπει να φροντίσεις και να δώσεις συγκεκριμένα εφόδια για να είναι πετυχημένος.Είτε ο τομέας λέγεται επαγγελματικά είτε λέγεται σχέσεις η Ενεργονοητική δίνει τους τρόπους να θεραπευθούν τα θέματα της ζωής.

Εν όψη των μεγάλων ενεργειακών Αλλαγών του 2012 ο Διδάσκαλος Ιλαρίων έδωσε τα κλειδιά που κάνουν πρακτικό, ένα μεγάλο μέρος της Αρχαίας Ελληνικής Ιερής Γνώσης και της Θεοσοφίας με σκοπό την Θεραπεία, προσωπική εξέλιξη και Πλανητική εργασία.

Ο Αναζητητής ακολουθώντας το Νέο τρόπο εκπαίδευσης στις 7 Κοσμικές Ακτίνες και στην Ιερή Γεωμετρία βιώνει μία βαθειά μεταμόρφωση και αλλαγή του ρόλου του μέσα στην κοινωνία. Ο ασκούμενος στην πορεία γίνεται Εξυπηρετητής και Ενεργονοητικός Θεραπευτής, αποκτώντας πρόσβαση στα Ιερά Πρωτόκολλα της Ενεργονοητικής που του δίνουν την ικανότητα να θεραπεύει ασθένειες και καταστάσεις.


Η Ενεργονοητική Θεραπεία δρα σε όλα τα σώματα ταυτοχρόνως νοητικό – αστρικό – αιθερικό – επιφέροντας βαθύ θεραπευτικό αποτέλεσμα στο φυσικό επίπεδο και στον ψυχισμό του ανθρώπου.

Η Ενεργονοητική είναι μια Επιστήμη που προσεγγίζει τις άυλες ενέργειες φυσικά με το Λόγο, γιατί είναι η ίδια Επιστήμη του Λόγου μέσα απο τη Διδασκαλία των ΕΛ ΜΟΡΥΑ, ΛΑΝΤΟ, ΒΕΝΕΤΟΥ, ΣΕΡΑΠΙΣ ΜΠΕΙ, ΙΛΑΡΙΩΝ, ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ, ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ.
Ο θεραπευτής – κανάλι των 7 Κοσμικών Ακτινών υπό την καθοδήγηση και προστασία των Αναληφθέντων Διδασκάλων θεραπεύοντας – θεραπεύεται και σταδιακά η Επαφή του και Επικοινωνία με τις Ανώτερες Ιεραρχίες γίνεται όλο και πιο ζωντανή. Οι Συναντήσεις Εξυπηρετητών που έχουν ως κύριο στόχο τη μαζική Αυτοθεραπεία και Πλανητική Εργασία, αναβαθμίζουν κάθε φορά ενεργειακά τους συμμετέχοντες και προάγουν τη δημιουργία καλού Κάρμα. Το δε ανώτερο επίπεδο είναι προσβάσιμο σε όσους δεσμεύονται για Αφοσίωση στην Ανώτερη Υπηρεσία. Όπως έχει αναφερθεί ξανά μέσω της Ενεργονοητικής ο στόχος είναι και η θεραπεία της κοινωνίας, του συστήματος, της Γης γενικότερα και έτσι ορίζουμε συναντήσεις μας για να εργαζόμαστε στο σύνολο ενεργειακά και πρακτικά.

Η λέξη Ενεργονοητική καθώς ορίστηκε απο το Διδάσκαλο Ιλαρίων δίνει και το Πνευμα της εξέλιξης του ανθρώπου μέσα στο χρόνο και όπως στο παρελθόν μύησε στη Θεουργία πληθώρα Μαθητών ως Ιάμβλιχος, ο Μάστερ Ιλαρίων παρέδωσε για άλλη μία φορά στο Άσραμ του στην Ελλάδα την ΕΝΕΡΓΟΝΟΗΤΙΚΗ Θεραπεία και Επιστήμη. Μια επιστήμη που φαίνεται λόγω της ύλης της οτι θα πλαισιωθεί σαν ένα ευφυές σύστημα Υγείας και προσωπικής εξέλιξης στη καθημερινότητα του ανθρώπου.                                                                     Όταν ο Αριστοτέλης έλεγε στο βιβλίο του ''Μετα τα Φυσικά'' οτι ο άνθρωπος για να εξελιχθεί χρειάζεται Ενεργό Νου η Ενεργονοητική βρίσκει σύμφωνη τη θεωρία του γιατι ο Ενεργός Νους δεν είναι άλλος απο τη Ψυχή που μιλά ως Ανώτερος εαυτός. Η εποχή μας αυτο ακριβώς χρειάζεται τη σοφία του ενεργού νου να εκτελει στη καθημερινότητα.

Ευχαριστούμε ως Έλληνες τον Διδάσκαλο Ιλαρίων που διάλεξε την χώρα μας σαν Κέντρο Διδασκαλίας! Ευχαριστούμε ως άνθρωποι για την ευκαιρία που μας δίδεται να κρατάμε τη Φλόγα της Αλήθειας αναμμένη στην καρδιά μας !
Διδάσκαλε Ιλαρίων σε ευχαριστούμε για την Ενεργονοητική Θεραπεία και Επιστήμη.

Σεμινάρια Ενεργονοητικής

http://www.hilarion.gr/
294920833945056
1
1
1