Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ο  Κλασσικός Βελονισμός  σημείων του σώματος σε συνδυασμό με τον ελάχιστα επεμβατικό Ωτοβελονισμό προσφέρουν πρόληψη, θεραπεία, και υποστήριξη σε όλα τα είδη παθήσεων.

Στη Κίνα στις μέρες μας λειτουργούν νοσοκομεία που ασκείται αποκλειστικά ο Βελονισμός.
Στη Βραζιλία ο Βελονισμός αποτελεί πλέον βασικό μάθημα στα Πανεπιστήμια της Ιατρικής και Οδοντιατρικής.
Στην Αμερική και στην Ευρώπη ο αριθμός των Ιατρών και Θεραπευτών που ασκούν το Βελονισμό στα πλαίσια των ειδικοτήτων τους αυξάνεται συνεχώς.
Αποτελώντας ένα ολοκληρωμένο θεραπευτικό σύστημα αντιμετωπίζει τον ασθενή σαν ολότητα και μια πληθώρα απο πρωτόκολλα προσαρμόζουν τη θεραπείαστο γενικό ιατρικό και ολιστικό ιστορικό που λαμβάνεται στη πρώτη  φιλική επίσκεψη γνωριμίας. Ο Κρυσταλλοβελονισμός γίνεται στο χώρο μας απο Ιατρό που έχει διδαχθεί το βελονισμό απο Ιατρούς. Μη ξεχνάμε οτι ο Βελονισμός είναι Ιατρική Πράξη.


Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ είναι πατέντα του κέντρου Ιλαρίων απο το 2012 (πρώτοι στην Ελλάδα) και αποτελεί το συνδυασμό της Αρχαίας τέχνης της Κρυσταλλοθεραπείας και του Παραδοσιακού Βελονισμού. Προσοχή λοιπόν σε τυχόν αντιγραφές που δεν θυμίζουν κιόλας Κρυσταλλοβελονισμό. Οι Κρύσταλλοι ως άριστοι αγωγοί ενέργειας είναι πολύ αποτελεσματικοί θεραπευτές, η νοημοσύνη των οποίων συνεργάζεται άψογα με τις βελόνες. Με σεβασμό στα πρωτόκολλα του Παραδοσιακού Βελονισμού τα οποία εξασφαλίζουν την εξομάλυνση της ροής του Chi , η Κρυσταλλική ενέργεια που διοχετεύεται απο τους κρυστάλλους ενδυναμώνει και επιταγχύνει το θεραπευτικό αποτέλεσμα δίνοντας στο θεραπευόμενο μια ευχάριστη αίσθηση και εμπειρία. Ο Κρυσταλλοβελονισμός λοιπόν μπορεί να προσφέρει ανανέωση, ενδυνάμωση, αναζοωγόνηση (κάνοντας αισθητή τη δράση του απο τη πρώτη συνεδρία) και εξυπηρετεί όλη τη γκάμα ασθενειών με τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ:

Μυοσκελετικές παθήσεις, Αναπνευστικές διαταραχές, Ωτορινολαρυγγικέςπαθήσεις, δερματολογικά, Αγγειολογικά-Καρδιολογικά προβλήματα, Διαταραχές Ύπνου, Κατάθλιψη, στήριξη και ανακούφιση συμπτωμάτων χημειοθεραπείας κ.α.velonistirio

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Με τη χρήση βελονών μπλοκάρεται το σύνδρομο της στέρησης ενώ ταυτοχρόνως χρησιμοποιούνται σημεία που αποτοξινώνουν τον οργανισμό.Οι κρύσταλλοι με τη σειρά τους φροντίζουν να γίνεται βαθύτερη κάθαρση και ενεργειακή εναρμόνιση.Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ο πρώην καπνιστής όχι μονο δεν θέλει να καπνίσει αλλά νοιώθει πληρότητα και εξισορρόπιση.

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΜΕ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ

Εκπληκτικά είναι τα αποτελέσμα του Βελονισμού στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.
Η έκκριση ενδορφινών που επιτυγχάνεται με τη χρήση αρχαίων βελονιστικών σημείων προκαλεί ενεργειακό ''ντοπάρισμα'' και σε συνδυασμό με τη χρήση σημείων του αυτιού η όρεξη μειώνεται δραστικά,ο μεταβολισμός διορθώνεται, η τάση για φυσική άσκηση και δραστηριότητα αυξάνεται,ο ύπνος βελτιώνεται και το άτομο ακολουθώντας τις απλές διατροφικές συμβουλές του Ιατρού δύναται να χάσει εως και 10 κιλά ΣΕ 45 ΜΕΡΕΣ με την εγγύηση οτι  θα νοιώθει πληρότητα, ευεξία εξωτερική και εσωτερική μεταμόρφωση.

 

http://www.hilarion.gr/
294920833945056
1
1
1