ygeia2

Κυριακή 28/01/18

ώρα: 4:00μμ - 9:00μμ

 

''Η αρχαία Ελληνική ενεργειακή θεραπευτική των 5 Στοιχείων μέσα από την Ενεργονοητική Θεραπεία''

   Μέσα από αυτό το μοναδικό σεμινάριο θα έχετε την ευκαιρία να εκπαιδευτείτε στην εφαρμογή του Κώδικα ΥΓΙΕΙΑ για τον εαυτό σας και τους άλλους.

  Ένα σημαντικό απόσταγμα της Πυθαγόρειας σοφίας γίνεται πρακτικό μέσα από την Ενεργονοητική, χαρίζοντας  ΞΑΝΑ τα ανεκτίμητα οφέλη του στον άνθρωπο και στην κοινωνία.

  Η θεωρία των 5 στοιχείων αποτελεί τη βάση πολλών αρχαίων θεραπευτικών και κοσμογονικών παραδόσεων από όλα τα μήκη και πλάτη της γης ( βελονισμός, κινέζικη ιατρική, βοτανοθεραπεία, σιάτσου, ελληνική φιλοσοφία- ιατρική κτλπ.).

  Η ασθένεια ως ενεργειακή διαταραχή και κατα επέκταση ως διαταραχή φυσικών ανατομικών δομών και οργάνων, σύμφωνα με τη θεωρία των 5 στοιχείων, είναι το αποτέλεσμα της δυσαρμονίας των ενεργειών των στοιχείων από τις οποίες αποτελούμαστε.

  Όταν τα 5 στοιχεία συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους, όταν κάποιο από αυτά δεν εκδηλώνει έλλειψη ή περίσσεια, ο άνθρωπος είναι υγιής και βιώνει την κορύφωσή του.

  Ο Κώδικας ΥΓΙΕΙΑ αποτελεί το κλειδί της εναρμόνισης αυτής, και η Ενεργονοητική εφαρμογή του πάνω στην αυτοθεραπεία ή πάνω στην θεραπεία άλλων επιταχύνει και εμβανθύνει το θεραπευτικό αποτέλεσμα.

  Η Πεμτουσία της Υγείας επίσης αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο καλλιέργειας της συνειδητότητας και αυτογνωσίας, καθώς στο σεμινάριο οι ασκούμενοι μυούνται σε μια νέα διάσταση του εαυτού τους που αναδύεται και καλλιεργείται μέσα από την εργασία τους με τον Κώδικα ΥΓΙΕΙΑ ο οποίος είναι παρόν σε όλα τα ζωντανά όντα αλλά και σε όλο το Σύμπαν.

 pythagorass

'' Η αποκωδικοποίηση απλών λέξεων που χρησιμοποιούμε ασυνείδητα μας οδηγεί στην κατανόηση ότι η λύση πολλών προβλημάτων...
η απάντηση πολλών ερωτημάτων...
η αποκάλυψη πολλών μυστικών...
  βρίσκονται στην κυριολεξία μπροστά στα μάτια μας...
στην απλή καθημερινότητά μας...
Πίσω από αυτές τις λέξεις βρίσκονται αλήθειες τις οποίες η επιστήμη, η φιλοσοφία και η θρησκεία πασχίζουν αιώνες για να ανακαλύψουν.''

 

Πιο είναι το μυστικό της λέξεις Υγεία? Ποιος είναι ο Κώδικας ΥΓΙΕΙΑ; Πως μπορεί να εφαρμοσθεί στην καθημερινότητά μας; Ποια τα οφέλη του;

Όλοι οι Ιατροί του κόσμου μέσα από τον Όρκο του Ιπποκράτη ορκίζονται στο όνομα της Υγείας. Παρόλα αυτά η Υγεία δεν αφορά μόνο τους Ιατρούς, αλλά όλους μας.

 

''Η ακτίνα και η ενέργεια της Υγείας που εκδηλώνεται και υπάρχει σε κάθε ζωντανό οργανισμό, καλεί τον Άνθρωπο να γνωρίσει την Πεμπτουσία της.''


Ο Διδάσκαλος Πυθαγόρας και οι μαθητές του γνώριζαν πολύ καλά την Πεμπτουσία της Υγείας, βλέποντας πίσω από τις λέξεις και τους αριθμούς την Συμπαντική Παγκόσμια Αρμονία.

ΥΛΗ:

 • Τα 5 Στοιχείαπυθαρόρας
 • Ενεργοποίηση του Αρχέτυπου Υγεία
 • Διαλογισμός
 • Κάθαρση – Εξαγνισμός
 • Ενεργειακή Αποτοξίνωση
 • Η Ιερή Γεωμετρία της Υγείας
 • ΥΓΙΕΙΑ
 • Αυτοθεραπεία
 • Θεραπευτικές Εφαρμογές
 • Πρακτική εξάσκηση
 • Το Δισκοπότηρο της Υγείας...
  και άλλα πολλά

 Ο Κώδικας ΥΓΙΕΙΑ, εκτός από ένα θεραπευτικό εργαλείο στα χέρια του Ενεργονοητικού θεραπευτή, μπορεί να λειτουργήσει και σαν αυτόνομο πλήρες θεραπευτικό σύστημα, χωρίς να προαπαιτούνται άλλες γνώσεις ή άλλα σεμινάρια Ενεργονοητικής. Αν βέβαια ο υποψήφιος έχει παρακολουθήσει το 1ο βασικό επίπεδο, ο ορίζοντας της θεραπευτικής ικανότητας είναι ακόμα ευρύτερος, καθώς ο ασκούμενος έχει ήδη καλλιεργήσει την αντίληψη της αύρας, των ενεργειακών κέντρων, των σωμάτων κλπ.

ENERGYMENTALwebΤο σεμινάριο Η Πεμπτουσία της Υγείας είναι ένα σεμινάριο που έχει ιδρυθεί και κατοχυρωθεί από τον Ιατρό, Θεραπευτή και Δάσκαλο Αναστάσιο Τσίπηρα, πρϊόν προσωπικής έρευνας αλλά και επιτυχημένων πρακτικών εφαρμογών σε μεγάλη γκάμα περιστατικών. Η αυθεντικότητα, η αποτελεσματικότητά του και συμβατότητά του με τις αρχές της Ενεργονοητικής, οδήγησαν στην αναγνώρισή του επίσημα  ως σεμινάριο Ενεργονοητικής απο το Κέντρο Έρευνας Ιλαρίων και τη Μαλαματένια Καϊντατζή, ιδρύτρια της Ενεργονοητικής Θεραπείας.

 

 Συντονιστής:δρ Αναστάσιος Τσίπηρας

Τηλ. συμμετοχής: 2102815945, 6982473624

http://www.hilarion.gr/
294920833945056
1
1
1