QS7A4545 Copy Η Μαλαματένια Καϊντατζή γεννήθηκε στη Κρήτη. Στράφηκε απο νωρίς στο Ρέικι για να αντιμετωπίσει ένα αυτοάνοσο χρόνιο πρόβλημα υγείας. Η αποκατάσταση της υγείας της ήρθε μετά απο 2 θεραπείες Ρέϊκι που άμεσα την ώθησαν να ασχοληθεί με την έρευνα και τη μελέτη πάνω στη θεραπεία. Απο το 2004  δίνει θεραπείες έχοντας φτάσει στον αριθμό περίπου 3000 θεραπειών,  δείχνοντας την αφοσίωση της στη θεραπεία.

 Τα ταξίδια της στην Ινδία, Ταϋλάνδη και Ευρώπη άνοιξαν με δυναμική το Πνευματικό δρόμο και την εξειδίκευση πάνω στη Θεραπεία και τη Διδασκαλία. Η επαφή της με Μεγάλους Δασκάλους και η μαθητεία της  πάνω στη θεραπεία, την έχουν οδηγήσει σε αυτή την επαγγελματική πορεία. Είναι μοναδική αντιπρόσωπος του προηγμένου συστήματος Κρυσταλλοθεραπείας Atma Crystal Healing  και της Μαγνητοθεραπείας στην Ευρώπη. Ως  Μάστερ 7ης σειράς του Ενεργειακού Δέντρου του Μεγάλου Διδασκάλου Μικάο Ουσούι (παγκόσμιος ιδρητής του Ρέικι), τιμά στις μέρες μας τη μνήμη του, κρατώντας την ακτίνα του Ρέικι αγνή και το επίπεδο της εκπαίδευσης αυστηρά παραδοσιακό όπως έχει μεταδοθεί με όλες τις τεχνικές θεραπείας.

   Η συνεχής έρευνα πάνω στη Θεραπεία την οδήγησε σε μια εναρμονισμένη προσέγγιση θεραπείας χώρου και ανθρώπου κατασκευάζοντας με τις Αρχές της Ιερής Γεωμετρίας, της Κρυσταλλοθεραπείας, Φενγκ Σούι και άλλων γνώσεων, τη πατέντα της  Ενεργειακής Πυραμίδας Φενγκ Σούι ( απο το 2005) που τοποθετείται στο χώρο, για τη θεραπεία των ενεργειών ενός κτηρίου, τους τομείς ζωής  και τη προστασία της υγείας των κατοίκων. Παράλληλα είναι ιδρύτρια του Κέντρου Θεραπείας και Έρευνας ''ΙΛΑΡΙΩΝ'' στην Αθήνα (Κηφισιά).

   To 2012 μια μεγάλη Διδασκαλία συνελήφθη απο την ίδια , η Ενεργονοητική. Ένα απρόσμενο δώρο που αρχικά βιώθηκε με σύγκρουση αμφισβητώντας ορθολογιστικά την ίδια και  τις ικανότητες του ανθρώπου να συλλαμβάνει γνώση από άυλες σφαίρες και αόρατους Διδασκάλους αλλά σταδιακά απορροφήθηκε με απόλυτη αποδοχή και ευγνωμοσύνη. Η Ενεργονοητική αποτελείται από πολλες διαφορετικές Διδασκαλίες (Αρχαία Ελλάδα, Ινδία, Αίγυπτο, κ.α.) έχοντας πηγή της τις 7 Ακτίνες της Δημιουργίας που δομούν το κάθε σεμινάριο, με σκόπο την αφύπνιση και τη θεραπεία του Δυτικού περίπλοκου κόσμου μας.  

   Το αποτέλεσμα της προσωπικής εργασίας των μαθητών της Ενεργονητικής και η εσωτερική ανάγκη  της γνώσης να εκδηλωθεί, την προέτρεψαν να δημιουργήσει την Ομάδα Εξυπηρετητών, με κάποια μέλη λιγότερο ενεργά και κάποια άλλα με αρκετή και αξιέπαινη πειθαρχία και εργατικότητα τα τελευταία χρόνια. Στην ομάδα των Εξυπηρετητών σιωπηλά ή μη Υπηρετούμε Ανώτερες διδασκαλίες, και Ιδανικά, εφαρμόζουμε ομαδικές θεραπευτικές  συνεδρίες και άλλα πολλά για τη χώρα και το πλανήτη μας. Το έργο της είναι γνωστό σε πολλές χώρες καθώς έχει μαθητές στην Αμερική, την Ιρλανδία, την Ελβετία, την Αίγυπτο, τη Κίνα, την Ιταλία , τη Γερμανία, τη Ρουμανία, το Βέλγιο, την Αγγλία και σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.

   Επίσης μέσα απο το τμήμα Έρευνας του 'ΙΛΑΡΙΩΝ' συνεχίζεται η  μελέτη σχετικά με τις εστίες των ασθενειών. Η Έρευνα της σχετικά με την επίδραση των αρωμάτων στο νευρικό σύστημα την ώθησε να μελετήσει τα λουλούδια και τα βότανα.Φέρει δίπλωμα Αρωματοθεραπείας και Βοτανοθεραπείας απο το Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών και εδω και 10 χρόνια έχει δμιουργήσει μια σειρά απο θεραπευτικά σπρέι αύρας και χώρου .

Εκπαιδευτικά ταξίδια σε Ιερούς Χώρους και Αρχαίους πολιτισμούς, πλαισιώνουν και διευρύνουν την γνώση των συμμετεχόντων απαραίτητη για τη βαθιά σύνδεση που χρειάζεται  να κρατάμε με τους προγόνους μας και την απέραντη σοφία που έχουν προσφέρει.

   Οι Δάσκαλοι και εμπνευστές της στους Διαλογισμούς, τη Θεραπεία, το Φένγκ  Σόυι κ.τ.λ. αλφαβητικά είναι οι εξής:
Γιόσεφ Γιού (Φενγκ Σούι-Αστρολογία), Εύα Γιούνγκανς  6η σειρά Μάστερ( Ρέικι 3ος Βαθμός ), {Λάμα} Στάθης Λιακόπουλος (Διαλογισμοί), Δαλάι Λάμα ( Βουδιστική Φιλοσοφία Οκτάπτυχο μονοπάτι, Ινδία ), Μπριλάκης Εμμανουήλ (Ρέικι 1ος-2ος Βαθμός Κρήτη), Dr Ακανή Ναβαράτ ( Μαγνητοθεραπεία, Κρυσταλλοθεραπεία, Ιερή Γεωμετρία , Ταο, διαλογισμοί, Ταϋλάνδη ),Μπάρντο Τοντολ , Καλατσάκρα Ταντρα Λάμα Κέντρουλ Ρίνποτσε.
   Πνευματικοί Δάσκαλοι: Ιησούς, Βούδας, Μικάο Ουσούι, Διδάσκαλος Ιλαρίων (οι Λοιποί Αναληφθέντες), Όσσο , Σάτυα Σαι Μπάμπα.

 

ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ

 

http://www.hilarion.gr/
294920833945056
1
1
1